top of page

Yhteistyötarhamme

1Efcvyoc_400x400.jpg
Unknown.png

Asociación Galgos del Sur


Asociación Baasgalgo

Protectora y Santuario Scooby

 

Fundación Benjamín Mehnert

 

Galgos del Sol

Galgos Rescue Almeria

Toimintaamme tukemassa

Designdog

DDhandmade.jpeg

Designdog valmistaa koirien talutusvarusteita pääosin mittatilautyönä vuosien kokemuksella kaiken kokoisille
ja rotuisille koirille. Designdog-tuotteiden tärkein ominaisuus on turvallisuus, näin ollen niiden valmistuksessa käytetään ammattitaidolla valittuja kullekin käyttäjälle soveltuvia materiaaleja ja työtapoja.

Designdog on ehdoton suosituksemme kaikkiin galgojemme varusteisiin. 

Dharma Support for Rescue Ry

IMG_5865.PNG

Dharma Support for Rescue Ry:n kantavana ajatuksena on halu auttaa kodittomia koiria tukemalla rescuetyötä jo tekeviä tahoja ja yhdistyksiä rahallisesti. Varainhankinta on usein yhdistyksille haasteellista resurssien ja käytettävissä olevan ajan vuoksi, ja Dharma Support for Rescue Ry:n tarkoituksena on auttaa juuri tässä - keskittyä varainhankintaan.

Keijuntassu

IMG_5878.JPG

Keijuntassu valmistaa erityisesti vinttikoirille suunniteltuja vaatteita: takkeja, paitoja, haalareita jne.  Support-albumin tuotteiden hinnasta osa ohjataan suoraan hyväntekeväisyyteen. Rescueille -10% alennus.

Eeviskorut

EevisKorut on käsityönä valmistettujen korujen ja koristeiden myyntisivusto. Voit ostaa valmiin korun tai tilata omilla toiveilla ja mitoilla itsellesi sopivan.
Facebookin kautta ostettujen korujen hinnasta lahjoitan kuukausittain hyväntekeväisyyteen rescue- ja eläinsuojelukohteisiin, jotka auttavat mm. espanjalaisia ja romanialaisia kodittomia eläimiä. Lahjoitan koruja myös kokonaisuudessaan eläinten hyväksi myytäväksi esimerkiksi eläinsuojeluyhdistysten huutokauppoihin ja myyjäisiin.

https://www.facebook.com/eeviskorut/

bottom of page