top of page

Galgos del Fénix Ry on perustettu keväällä 2014 eläinlääkäri Tanja Hakkaraisen toimesta.  Yhdistyksessämme toimii pieni mutta motivoitunut ydinjoukko sekä tämän lisäksi suuri määrä toimintaamme tukevia ihmisiä joiden sydäntä lähellä ovat Espanjan kaltoinkohdellut galgot. 

 

Yhdistyksemme tavoitteena on auttaa Espanjan galgoja eli espanjanvinttikoiria erilaisin tavoin. Keskeisiä auttamistapojamme ovat galgojen adoptiot Suomeen, taloudellisen avun hankkiminen yhteistyötarhoillemme Espanjassa mm kampanjoiden, hyväntekeväisyyshuutokauppojen ja kummigalgo-toiminnan avulla sekä galgojen tilanteesta tiedottaminen. 

 

Galgos del Fénix Ry on Patentti- ja rekisterihallituksen rekisteröimä yhdistys, rekisteröintinumeromme on 212.675.  Olemme Ruokaviraston rekisteröimä koirien tuoja, Galgos del Fénix on 24.8.2020 rekisteröity Ruokavirastossa koirien maahantuojaksi rekisterinumerolla 5588/04.01.05.00.01/2020.

Galgos del Fénix Ry on poistunut Responsible Rescue-yhteistyöstä eikä Tanja Hakkarainen toimi enää Responsible Rescuen neuvonantajana.  Yhteistyö ei tämän hetkisessä muodossaan  ja yhteistyöyhdistysten vähenemisen myötä tuonut positiivista lisäarvoa toimintaamme ja  terveysturvallisuuteen liittyvissä asioissa toimimme Tanja Hakkaraisen tuontikoirien terveyden- ja sairaudenhoidon asiantuntemuksen perusteella. 

 

 

 

 


 

 

 

bottom of page